Tuğçe Dokumacı

Tarsus Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi iş birliği ile düzenlenen Mantar Yetiştiriciliği Kursu, kursiyerlerine ücretsiz olarak Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) onaylı uluslararası geçerliliği olan sertifikalar sunmaya devam ediyor. Kurs, katılımcılara girişimcilik eğitimi ve hibe destek programlarından yararlanma imkanı sağlamakta, iş planı hazırlama ve finans kaynaklarına ulaşım konularında destek olmaktadır.

Kurs, Tarsus Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü ile işbirliği içinde Yereliz Yenilik Alanı No: 2, Tarsus adresinde gerçekleştirilecek. Kayıtlar, Tarsus Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü aracılığıyla veya 0324 616 34 95 numaralı telefondan dahili 1458 aranarak yapılabileceği gibi, çevrimiçi Tarsus Belediyesi'nin internet sitesi adreslerinden de gerçekleştirilebilir.

Son Başvuru 26 Temmuz Son Başvuru 26 Temmuz

Bu kurs, mantar yetiştiriciliği alanında bilgi ve becerilerini geliştirmek isteyen herkese açık olup, katılımcılara mantar yetiştiriciliğinin inceliklerini öğretmeyi amaçlamaktadır. Kursa ilgi duyanların başvurularını sürdürdükleri belirtilmiştir.

Kaynak: Tuğçe Dokumacı