Kurban Bayramı'nda Hayvan Kesiminin Anlamı ve Önemi Kurban Bayramı'nda Hayvan Kesiminin Anlamı ve Önemi

Kadri Duman

Tarsus Doğa Parkı, Ramazan Bayramı'nda ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor. Park, 10-11-12 Nisan 2024 tarihlerinde, yani bayram süresince 10.00 ile 17.00 saatleri arasında açık olacak. Baharın tüm renklerini ve doğanın canlılığını ziyaretçilere sunmaya hazır olan Tarsus Doğa Parkı, bu özel günlerde aileler ve doğaseverler için ideal bir kaçamak noktası olacak.

Ücretlendirme konusunda da bilgi veren park yetkilileri, öğrenciler için 25 TL, sivil içinse 50 TL giriş ücreti belirlediklerini duyurdu. 0-6 yaş arası çocuklar ve engelli bireyler, refakatçi kartı sahipleri için ise girişler ücretsiz olacak. Büyük gruplar için de avantajlar düşünülmüş; 20 kişilik gruplar parkı ziyaret etmeyi tercih ederlerse, %50 indirim uygulamasından faydalanabilecekler. Ancak ziyaretçilerin dikkat etmesi gereken bir husus var: Park pazartesi günleri kapalı olacak.

Detaylı bilgi almak isteyenler için parkın iletişim numarası olan 0324 626 33 34 hattı açık olacak. Doğa Parkı'nın adresi ise Bolatlı Mahallesi, Bolatlı Sokak, No: 364, Tarsus/Mersin. Doğa ile iç içe bir gün geçirmek isteyen herkesi ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını belirten park yetkilileri, Tarsus Doğa Parkı'nın Ramazan Bayramı'nda misafirlerine özel bir deneyim sunacağının altını çiziyor.

Kaynak: Kadri Duman