Tuğçe Dokumacı

Mersinli Sporcular Dünya Sahnesinde Gümüş Madalya Kazandı Mersinli Sporcular Dünya Sahnesinde Gümüş Madalya Kazandı

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın anlam ve önemine binaen koltuğunu Dumlupınar Hürriyet İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Sıla Burkev'e devretti.

Ziyaret sırasında, genç Başkan Sıla Burkev, Tarsus'u daha iyi bir yer yapma hayaliyle dolu projelerini Ali Boltaç ile paylaştı. Burkev'in hedefleri arasında; şehri daha temiz bir hale getirmek, gençler ve çocuklar için spor ve yeşil alanlar oluşturmak, okullarda çevre bilincini artırmak, sokak hayvanlarına duyarlılık göstermek ve okul kütüphanelerini çoğaltmak gibi önemli konular yer alıyor.

Çlkçkmnkö

Başkan Boltaç, bu özel gün vesilesiyle yaptığı konuşmada, geleceğin teminatı olan çocuklara duyduğu güveni ve belediye başkanı olarak onları destekleme sözünü yineledi. Başkan, "Koltuğumuzu gelecekte Ulu Önderimiz Atatürk'ün izinde ilerleyen çocuklarımıza, gençlerimize, kadınlarımıza bırakmak bizleri onurlandırır. Hayallerinize ulaşmanız için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Utyujhgjghbn

Ali Boltaç, ayrıca kadınların belediye başkanı olma sayısının artmasının önemine değindi ve gençlerin vatanseverlik ruhu ile geleceğe yön vereceklerine olan inancını ifade etti. Özgüveni ve cesareti için Sıla Burkev'i tebrik eden Başkan Boltaç, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı ve ziyaretin sonunda çocuklara hediye vererek, anı fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: Tuğçe Dokumacı