Gamze Nur Yavuz

CHP'nin Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, seçim ofisinde DEVA Partililerle bir araya geldi. DEVA Partisi Mezitli İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, önceki dönem DEVA Partisi Kurucu İl ve İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, DEVA Partisi İlçe Yönetimi ve üyelerinin ziyareti, siyasi iş birliğinin ve desteklerin altını çizdi.

Termonükleer Silahların Yıkıcı Gücü Termonükleer Silahların Yıkıcı Gücü

DEVA Partililer, Ahmet Serkan Tuncer'e adaylığında destek vereceklerini açıkladılar. Tuncer, bu ziyaret ve destek beyanı karşısında duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Seçim ofisimizi ziyaret ederek açık desteklerini açıklayan DEVA Partisi Mezitli İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, önceki dönem DEVA Partisi Kurucu İl ve İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, DEVA Partisi İlçe Yönetimi ve DEVA Partisi üyelerine yürekten teşekkür ediyorum," dedi.

dasd

Ahmet Serkan Tuncer, birlikte hareket etmenin önemine vurgu yaparak, "Bizlere inanarak yanımızda olan kıymetli dostlarımızla bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. Heyecanımız ve inancımız tam. Hep birlikte, beraberce #Mezitli için geliyoruz!" ifadelerini kullandı.

Tuncer, konuşmasında Mezitli için ortak bir vizyon ve hizmet anlayışına vurgu yaptı: "Mezhep ayrımı, görüş ayrımı yapmadan herkese eşit şekilde davrandık. Bu sayede sizin gibi değerli insanlar kazanmışım. Kenti beraber yönetmeye talibiz. Kimlik ayrımı yapmadan, sağı solu demeden hep birlikte hizmet etmeye talibiz. Sokakta, köyde, apartman da, genciyle, kadınıyla, yaşlısıyla, emeklisiyle ve emekçisiyle olacağız. İyi ki varsınız, iyi ki geldiniz.”

Bu buluşma, Mezitli'deki yerel seçim sürecinde önemli bir iş birliğinin habercisi olarak değerlendiriliyor. Ahmet Serkan Tuncer'in liderliğinde, DEVA Partililerin desteğiyle Mezitli için ortak bir vizyon ve hedef doğrultusunda çalışmaların yürütüleceği belirtiliyor. Seçim sürecinde birlikte mücadele edecek olan bu grupların, Mezitli'nin geleceği için önemli adımlar atması bekleniyor.

vsdgd

Editör: Ceren İnan