Mersin’de, yeni dönem için başkan seçilen adaylarda mazbata heyecanı yaşanıyor. Mezitli’den başkan seçilen CHP’li Ahmet Serkan Tuncer bu heyecanı yaşayanlardan biri oldu. Adliye’de gerçekleştirilen törenle mazbatasını alan CHP’li Tuncer, devir teslim töreni için Mezitli Belediyesi’ne gitti. Burada konuşan CHP’li Tuncer, “Mezitli’nin her bölgesinde sosyal adaleti sağlayacağız” dedi.

‘MEZİTLİ’Yİ HEP BERABER YÖNETECEĞİZ’

31 Mart yerel seçimlerinde seçilen belediye başkan adayları, mazbatalarını almaya başladı. Mersin Mezitli ilçesinde 31 Mart yerel seçimlerinde CHP'den belediye başkanı seçilen Ahmet Serkan Tuncer, Mersin Adliyesi'nde saat 14.00'te düzenlenen törenle mazbatasını aldı.

Mazbata töreni sonrası Tuncer, Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı. Programın devamında, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Meclis İlçe Başkanlığı'na teşekkür ziyaretinde bulunan Tuncer, buradan devir teslim töreni için Mezitli Belediye binasına geçti.

Devir teslim töreninde konuşan CHP’li Tuncer, dar gelirli ve yoksul kesiminin, her geçen gün ağırlaşan yaşam koşullarını iyileştirmek için sosyal belediyecilik anlayışını hayata geçireceklerini ifade etti.  Tuncer, “Kapsayıcı ve sosyal belediyecilik anlayışımız gereği tüm ihtiyaç sahiplerini tespit ederek maddi ve manevi desteğimizi vereceğiz. Sosyal belediyecilik anlayışı ile ‘Gülümseyen Mezitli’yi oluşturacağız” diye konuştu. Tuncer burada bir kez daha ‘Mezitli’yi hep beraber yöneteceğiz’ vurgusu yaptı.

“İŞİMİZE ODAKLANDIK”

Tuncer: "Mezitli'nin İçin Gerekli Adımları Attık" Tuncer: "Mezitli'nin İçin Gerekli Adımları Attık"

Tuncer, “Emeğimiz var. Bedeller ödedik. Aslan gibi bugünümüze geldik. Aldığımız aile ve örgüt terbiyesinden hep sustuk. Kirli oyunlar oynandı. Ama bizler işimize, yolumuza baktık” diyerek şöyle devam etti, “Yolumuza bakmaya devam edeceğiz. İşimize odaklandık. 5 yılı dolu dolu hizmet vererek geçireceğiz. 5 yıl sonunda partim yeniden aday göstermezse söz veriyorum gösterilen adayın yanında adaymışım gibi çalışacağım” dedi.

Muhabir: Devrim KARTAL