Ünlü astrolog Dinçer Güner, burç yorumlarında "Şok olmaya hazır olun!" uyarısında bulundu ve bu gelişmeleri tek tek sıraladı: Bireysel anlamda nasıl etkileyecek? Kova yeni ay zamanları bizim biraz daha rutinin dışına çıktığımız, sıradışı konularla ilgilenmeye çalıştığımız zamana işaret ediyor. Kovanın olduğu yerde özgürlük, adalet, hak, hukuk gibi temalar da yer alıyor. Teknolojiye, bilime, araştırmalara, özgürlüğe daha fazla eğildiğimiz zaman dilimini anlatır.

Sosyal ilişkiler, arkadaşlık ilişkileri önemli olur. Arkadaşlarımızla daha fazla vakit geçirmek isteriz. Yeri gelir kartvizit dağıtırız. Daha fazla kendimize yer edinmeye çalıştığımız zamanlardır. İşin içinde kova olduğu için zaman zaman isyan da ettiğimiz bir zaman.

8 1Nfr

En Flörtöz Burçlar En Flörtöz Burçlar

Gruplar içinde, topluluklar içerisinde daha fazla aktif olmaya çalıştığımız bir süreci gösterir bize. Dijital işlerimizi, fikirlerimizi rahat bir yerden hayata geçirebileceğimiz bir yeniay bizleri bekliyor. Düşündüğünüz eğitimler vardır vs. Bunlarla ilgili eğitimler düşünüyorsanız, şubat ayının ilk 15 gününü rahat rahat düşünebilirsiniz.

Bu dönem bireysel olmaktan daha çok grupların genel anlamda faydasına hareket etmeye çalışacağımız, kararlarda toplumların da ihtiyaçlarına saygı duyacağımız bir süreç bekliyor. İnsan ilişkilerini konuşmaktansa düşünceleri masaya yatırabiliriz.

Özgür olmak isteyeceğiz. Kurallar ve sınırlanamalara tahammül etmediğmiz bir süreç olacak. Çok da fazla Ayşe ne demiş, Mehmet ne demiş, çok da fazla umrumuzda olmayacak. Fakat bu yeniay zamanında boğa burcunda seyahat eden uranüsün sert bir kontağı var. Bu bize maddi konfor alanı ya da güvenlik duygusunda beklenmedik değişimler getirebilir.

Çifte bir özgürlük, rahat hareket etme duygusu karşımıza çıkıyor. Maddi güvenlikle ilgili beklentimiz değişebilir. Beklenmedik gerilimler de ortaya çıkabilir. Hem finans hem kariyer konularında yön değişiklikleri varsa burada direnmek yerine onları kabul etmek, uyum sağlamak çok daha iyi olacaktır. Beklenmedik durumlar karşısında yaratıcı çözümler yeni ayın beklentileri olacaktır.

İsyan etmeye çok daha yakın olabiliriz. Beklenmedik harcamalar bütçemizin dengesini bozabilir. Bu dönemde kalp, tansiyon sorunlarına dikkat etmek lazım. Belimizi zorlayacak hareketlerden kaçınmakta fayda var.

Dünyada isyanlar, grevler, başkaldırılar olmasını bekleyebiliriz. İşin içinde bir de kova var. Bu etkiler çifte kavrulacak şekilde önümüze sürülebilir. Toplumların ayağa kalkması söz konusu olabilir. Teknolojik kazalar gündeme gelebilir. İnternet, yapay zeka gibi alanlarda önemli gelişmeler yaşanabilir.

Ekonomik, toplumsal sistemlerde ani, beklenmedik değişimler gözlemlenebilir. Finansal piyasalarda dalgalanmalar görebilir. Uçak kazaları gündeme gelebilir.

Editör: Ceren İnan