Gamze Nur Yavuz

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Akdeniz ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirerek, vatandaşlarla bir araya geldi. Gerçekleştirilen bu ziyaretler sırasında mahalle sakinleriyle görüş alışverişinde bulunarak, onların sorularını yanıtladı.

Sosyal medya üzerinden ziyaretlerine ait fotoğrafları paylaşan Vali Pehlivan, "Akdeniz İlçemize bağlı Hal Mahallesi'nde vatandaşlarımızla buluştuk. Burada, mahalle sakini hemşehrilerimizin görüş, öneri ve taleplerini dinledik ve sorularını yanıtladık" ifadelerini kullandı.

Vatandaşlarla yapılan bu buluşmada, Mersin'in huzuru, güvenliği, birlik ve beraberliği gibi konular başta olmak üzere, kamu yatırımları ve kamu hizmetlerine dair değerlendirmelerde bulunulduğunu belirten Vali Pehlivan, şehrin ihtiyaçları ve geleceği hakkında önemli bilgiler edindiğini vurguladı.

Ozon Tedavisi: Alternatif Tıpta Yeni Umut Ozon Tedavisi: Alternatif Tıpta Yeni Umut

G I L T N9G X E A Aw Fj6

Mersin'in çeşitli sorunlarına ve vatandaşların taleplerine dair detaylı bir görüş alışverişinin yapıldığı bu ziyaretler, valilik ile halk arasındaki iletişimi güçlendirirken, şehrin geleceği için önemli adımların atılmasına zemin hazırlıyor.

Kaynak: İmece Gazetesi