Mersin Bisiklet Derneği 5. Geleneksel KKTC Bisiklet Tur çerçevesinde Türkiye`nin farklı illerinden bir araya gelen 32 bisikletli, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti`nde 350 kilometre bisiklet sürdü. Yenişehir`den pedal çeviren bisikletliler, KKTC Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Erenköy - Karpaz Belediye Başkanı Hamit Bakırcı, Mehmetçik - Büyükkonak Belediye Başkanı Fatma Çimen Tuğlu`yu da ziyaret etti.
MEBİSDER Başkanı Süleyman Uygun, Erenköy- Karpaz Belediye Başkanı Hamit Bakırcı`ya Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit tarafından gönderilen ve içerisinde Yenişehir Tarımsal Kalkınma Kooperatifi çatısı altında üretilen ürünleri hediye etti. Başkan Hamit Bakırcı, hediyelerinden dolayı Özyiğit`e teşekkür etti.

'10. Uluslararası Bisiklet Festivali`ni de Yenişehir Belediyemizin desteğiyle düzenleyeceğiz.'
MERBİSDER Süleyman Uygun, bu yıl 5.`si gerçekleştirilen bisiklet turu kapsamında KKTC`yi bir uçtan diğer uca gezdiklerini belirterek, 'Çok güzel ve keyifli bir deneyim oldu. Mersin Bisiklet Derneği olarak bu yıl ayrıca 10. Uluslararası Bisiklet Festivali`ni de Yenişehir Belediyemizin desteğiyle düzenleyeceğiz. Bisikletlileri yine Mersin`de bir araya getireceğiz, kentimizi gezeceğiz. Başkanımız Abdullah Özyiğit`e bizi desteklediği için teşekkür ediyorum' dedi.

19 Mayıs Ayak Tenisi Turnuvası Başladı 19 Mayıs Ayak Tenisi Turnuvası Başladı
Editör: Haber Merkezi