CHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Yıldız, seçimlere sayılı günler kala çalışmalarını hızlandırarak Demirtaş Seçim Koordinasyon Merkezi'nin (SKM) açılışını yapacağını duyurdu. Yıldız, tüm yurttaşları bu önemli etkinliğe katılmaya davet ediyor. Açılış, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'in de katılımıyla gerçekleştirilecek.

Açılış töreni, 24 Mart Pazar günü saat 16.00'da, Toroslar ilçesinin can alıcı noktalarından biri olan Demirtaş bölgesinde yapılacak. Yıldız ve Seçer, etkinlikte seçmenlerle bir araya gelerek, seçim çalışmaları hakkında bilgiler verecek ve bölge halkının sorunlarını dinleyecek.

Yıldız, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, "Bu önemli günümüzde tüm halkımızı aramızda görmekten büyük mutluluk duyarız. Demirtaş Seçim Koordinasyon Merkezi açılışımız, seçim sürecindeki çalışmalarımıza ivme kazandıracak ve bölge halkıyla daha etkin bir iletişim kurmamıza olanak tanıyacak. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer'in de bizlerle birlikte olacağı bu açılışa tüm yurttaşlarımız davetlidir" dedi.

Kronik Obstrüktif Akciğer Hastalığı (KOAH): Tehlike Altındaki Nefesler Kronik Obstrüktif Akciğer Hastalığı (KOAH): Tehlike Altındaki Nefesler

5Fb22Ac0 82Fb 46A4 A107 050157E3642D

Kaynak: İmece Gazetesi