Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Instagram hesabından 51. yaş günü dolayısıyla yaptığı paylaşımda, "Hiç bu yaşa kadar geleceğim aklıma gelmemişti" diyerek uzun yaşamının sırrını takipçileriyle paylaştı. Yılmaz, yaşamının uzunluğunu pozitif düşünme, kendini sevme, kendini merkeze koymama ve az miktarda zencefil tüketme gibi faktörlere bağladı. Ayrıca yoga ve evrene olan inancının da uzun ömürde etkili olduğunu belirtti. Yılmaz'ın paylaşımı, sosyal medyada sık sık gündem oluşturan bir isim olarak dikkat çekti.

SOSYAL MEDYA HESABINDA PAYLAŞTI 

Ünlü komedyen Cem yılmaz, "Hiç bu yaşa kadar geleceğim aklıma gelmemişti" diyerek Instagram hesabından uzun yaşamının sırrını paylaştı: Uzun yaşamımın sırrı hep pozitif bakmam ve kendimi sevmem. Bir de kendimi merkeze koymam ve elbette quantum ve çok az zencefil... Son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen ünlü komedyen Cem Yılmaz, 51 yaşına bastı. Yılmaz, doğum gününe özel bir paylaşımda bulundu.

Gözaltına Alınan Şarkıcı Kalben'den İlk Açıklama Geldi! Gözaltına Alınan Şarkıcı Kalben'den İlk Açıklama Geldi!


"Hiç bu yaşa kadar geleceğim aklıma gelmemişti. Müthiş. Doğum günümü kutlayan tüm dostlarıma teşekkür ederim… Uzun yaşamımın sırrı hep pozitif bakmam ve kendimi sevmem. Bir de kendimi merkeze koymam ve elbette quantum ve çok az zencefil. Ama çok az (yok denecek kadar) ve elbette evren. Bir de çok genç yaştan itibaren yoga…Hep ama! Devamlı ve fotonlar…Teşekkürler hayat, teşekkürler 2024."

Kaynak: Haber Merkezi