Cumhuriyet Halk Partisi Toroslar Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Yıldız, Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli ve MTOSB Yönetimini ziyaret etti. Toroslar’ın sahip olduğu potansiyeli anlatan Yıldız, Toroslar’da yatırımcının önünü açacakları projelerini paylaştı. Yıldız, daha sonra Organize Sanayi Bölgesi’nde işçilerle buluştu.

TOROSLAR’I ELBİRLİĞİ İLE YENİDEN KURALIM

Toroslar’ın kimsenin kimseyi ötekileştirmediği alicenap bir kent olduğuna işaret eden Yıldız, ancak 30 yıldır makus talihini yenemediğini söyledi. “1 Nisan sabahından itibaren Toroslar’ı elbirliği ile yeniden kuralım” çağrısı yapan Yıldız, “Bizim buna gücümüz yeter. Bizim buna aklımız da vizyonumuz da yeter. Bizim buna paramız da yeter. Bu para halkın parası. Belediyede de kamuda da kimse babasının mirasını getirmiyor. Sizin alın terinizle kazandığınız paralardan kesilen vergiler ile belediyelerin bütçesi oluşturuluyor.  Aslında bu para hepimizin parası” diye konuştu.

ZENGİNLİK BİZE HİZMET OLARAK DÖNMEDİ

Kendisine verilecek yetkiyi vicdanla kullanacağını vurgulayan Yıldız, şöyle devam etti: “Toroslar’ı bugüne kadar vicdan sahibi bir akıl yönetmediği için bu kadar büyük zenginlik bize hizmet olarak dönmedi. Kalkınma olarak, sosyal destek olarak dönmedi. Bizim bu zenginlikle diğer ilçelerden çok daha ileriye gitmemiz lazımdı. Hemşerilerimizin bize emanet ettiği yetkiyi söz verdiğimiz şekilde, söz verdiğimiz dürüstlükle, söz verdiğimiz prensiplerle ve vicdanla kullanacağız. Bize verilecek yetkinin asıl sahibinin bütün halkımız olduğunu biliyoruz. Söz de yetki de karar da gerçek anlamda Toroslar halkının olacak.”

İYİ Parti'de Bir İstifa Daha İYİ Parti'de Bir İstifa Daha

Yıldız Osb (2)

Kaynak: İmece Gazetesi