Kadri Duman

Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve rehber öğretmenler tarafından hazırlanan bir drama, Erdemli ilçesinin Sarıyer Mahallesi'nde sahnelendi. Gelişen teknolojiyle birlikte ortaya çıkan sorunları ele alan drama, özellikle teknoloji bağımlılığı, aile içi iletişim, ebeveyn tutumları ve sınav kaygısı gibi konuları işledi.

Gezende Erik Festivali 11 Mayıs’ta Başlıyor! Gezende Erik Festivali 11 Mayıs’ta Başlıyor!

Eğitimciler ve velileri buluşturmayı amaçlayan bu etkinlik, her hafta farklı bir ilçede gerçekleştiriliyor. Drama, velilerin interaktif olarak katılımına olanak tanıyarak, onları oyunun bir parçası haline getirdi. Etkinliğin sonunda, velilere yönelik "Siz olsaydınız ne yapardınız?" şeklinde sorular sorularak, kendilerini değerlendirme fırsatı sunuldu.

Oyunun ardından bir sohbet toplantısı düzenlendi ve İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, katılımcılara teşekkürlerini iletti. Durmuş, "Hepinize bizimle dertlendiğiniz, bu konuya önem verdiğiniz ve burada olduğunuz için teşekkür ederim. Çocuklarımız hepimiz için çok kıymetli, onlarla doğru iletişimi kurabilmek aslında pek çok çözümü ve güzelliği beraberinde getirecek." dedi.

Ewgtytrfhudghdngbv

Kaynak: Kadri Duman