Tuğçe DOKUMACI

31 Mart yerel seçimlerinde Mezitli Belediye Başkanı olarak seçilen Ahmet Serkan Tuncer, yeni dönem ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor.

Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, İmece Gazetesi İmtiyaz Sahibi Sinan Koç, Genel Yayın Yönetmeni Fatih Şahin ve İş İnsanı Osman Köksal'ı belediyede ağırladı.

Belediye Başkanı Tuncer, ziyaretlerinin ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İmece Gazetesi İmtiyaz Sahibi Sinan Koç, Genel Yayın Yönetmeni Fatih Şahin ve İş İnsanı Osman Köksal’ı belediyemizde ağırladık. Nazik ziyaretleri için teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Ziyaret sırasında, Mezitli Belediyesi'nin son dönemde gerçekleştirdiği çalışmalar ve ileriye dönük hedefleri üzerine detaylı bir görüş alışverişi gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Tuncer, kentin mevcut sorunları ve yeni dönem planları hakkında konuşurken, basının belediyelere olan katkıları da masaya yatırıldı. Önümüzdeki 5 yıllık başkanlık döneminde gerçekleştirilebilecek hizmetler üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. Bu kapsamda, basının toplumla olan etkileşimi ve belediyelerle işbirliğinin önemi vurgulandı. Başkan Tuncer, gazetenin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, gelecekteki işbirliği olanakları üzerine de konuştuklarını belirtti.

İmece Gazetesi İmtiyaz Sahibi Sinan Koç, Belediye Başkanı Tuncer'e yaptığı ziyarette, gazete olarak yerel idareyle uyum ve işbirliği içinde çalışma niyetlerini vurguladı. Koç, gazetecilik anlayışlarının, halkın ve belediyenin ortak çıkarlarını gözeterek kentteki gelişmeleri objektif bir şekilde aktarmak olduğunu sözlerie ekleyerek belediyenin hizmetlerini desteklemek adına üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getirmeye hazır olduklarını ifade etti.

Tuncer, 19 Mayıs Etkinliğinde Plates Ve Zumba Yaptı Tuncer, 19 Mayıs Etkinliğinde Plates Ve Zumba Yaptı

Sinan Koç, son olarak İmece Gazetesi olarak, Belediye Başkanı Tuncer'e yeni döneminde başarılar dileyerek, hizmetlerinde kolaylıklar temenni ettiğini dile getirdi.

Kaynak: Tuğçe Dokumacı