Tuğçe Dokumacı

Yenişehir Belediyesi, Paris Olimpiyatları öncesinde önemli bir duyuru yaparak, spor dünyasının dikkatini stratejik şehre çekti. Belediye ve Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, hazırladıkları özel bir video ile "Paris Olimpiyatları'nın yolu Yenişehir'den geçiyor" mesajını verdi.  Belediye ve Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, hazırladıkları özel bir video ile "Paris Olimpiyatları'nın yolu Yenişehir'den geçiyor" mesajını vererek, tüm spor severleri ve sporcuları heyecanla bekledikleri bir etkinliğe davet etti. Bu etkinlik, Yenişehir'de ev sahipliği yapılacak olan Dünya Paratriatlon Kupası, sporcular için Paris Olimpiyatları'na katılmak adına kritik puanlar toplama fırsatı sunacak.

Başkan Özyiğit, yaptığı açıklamada, Dünya Paratriatlon Kupası'nın, hem yerel halk için hem de uluslararası arenada Yenişehir'i tanıtma fırsatı olduğunun altını çizdi.  

Mersin Valiliğinden Basın Açıklaması Mersin Valiliğinden Basın Açıklaması

Video ile yapılan duyuru, Yenişehir Belediyesi'nin sosyal medya hesapları başta olmak üzere, çeşitli dijital platformlarda yayınlandı ve geniş bir izleyici kitlesine ulaştı. Video, Yenişehir'in doğal güzelliklerini ve spor tesislerini gözler önüne sererken, aynı zamanda şehrin, uluslararası spor organizasyonlarına ev sahipliği yapma yeteneğine de vurgu yapıyor.

Kaynak: İMECE GAZETESİ