Ahmet Sütcü

Akdeniz Belediyesi için Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) tarafından eşbaşkan adayı gösterilen Avukat Hoşyar Sarıyıldız, seçime günler kala Homurlu Mahallesi'nde Akdenizli yurttaşlarla bir araya geldi. Bu buluşma, DEM Parti'nin Mersin Milletvekili Perihan Koca, il eşbaşkanları Reşat Aşan ve Bedriye Kuş'un da katılımıyla, projelerin anlatıldığı ve yerel halkın sorularının yanıtlandığı interaktif bir oturum şeklinde gerçekleşti.

MEÜ Uzmanından Öneriler: Gençlerin Beslenme Alışkanlıkları MEÜ Uzmanından Öneriler: Gençlerin Beslenme Alışkanlıkları

Sarıyıldız ve beraberindeki parti üyeleri, halkla birlikte renkli görüntülerin yer aldığı bir fotoğraf çekimi gerçekleştirdi. Bu özel anlar, Sarıyıldız tarafından sosyal medya hesabından paylaşılarak, mahalle sakinlerinin gösterdiği yoğun ilgi ve sıcaklık için teşekkür edildi. Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Sarıyıldız, paylaşımında, "Milletvekilimiz Perihan Koca, İl Eş Başkanlarımız Reşat Aşan ve Bedriye Kuş ile birlikte Homurlu’da halk buluşmasını gerçekleştirdik. Halkımızın coşkusu ve sıcaklığı gücümüzü ve umudumuzu tazeledi. Kazanacağız, mutlaka kazanacağız," ifadelerini kullandı.

Akdeniz için "DEM vakti" mesajı veren Sarıyıldız, seçim öncesinde gerçekleştirdiği bu tür etkinliklerle hem yerel halkla doğrudan iletişim kurmayı hem de parti politikalarını ve projelerini geniş bir kitleye duyurmayı amaçlıyor.

G J0 7T A Wo A Eym Cb

Kaynak: İMECE GAZETESİ