Türkiye, Ramazan Bayramı'nı karşılamaya hazırlanırken, siyasi parti genel başkanlarının bayram programları belli oldu. AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bayram süresince resmi bir programı olmadığı ve ailesiyle Ankara dışında bayramı geçireceği bildirildi.

İYİ Parti'de Yeni Dönem İstifalarla Başladı İYİ Parti'de Yeni Dönem İstifalarla Başladı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bayramı ailesiyle birlikte memleketi Manisa'da geçirecek. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise bayram süresince Ankara'da olacak.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in bayramı da Ankara'da geçireceği belirtildi. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın ise bayramı İstanbul'da geçireceği açıklandı.

Demokrat Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları'nın Adana'da, Tuncer Bakırhan'ın ise Ankara'da bayramı geçireceği ifade edildi. BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin bayramın ilk gününü memleketi Eskişehir'in Günyüzü ilçesinde geçireceği ve ikinci gün Muhsin Yazıcoğlu'nun kabrini ziyaret edeceği belirtildi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun bayramı Ankara'da karşılayacağı ve üçüncü gün genel merkezde partililerle buluşacağı açıklandı. DSP Genel Başkanı Önder Aksakal'ın bayramı İzmir'de, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın ise memleketi Afyonkarahisar'da geçireceği bildirildi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin bayramda memleketi Yalova'nın Elmacık köyünde olacağı ifade edildi. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun İstanbul'da, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın ise ailesiyle Ankara'da bayramı karşılaması bekleniyor.

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun bayramın ilk gününü Ankara'da geçireceği ve sonraki günlerini Diyarbakır ve Batman'da geçireceği duyuruldu. Siyasi parti liderlerinin farklı şehirlerde ve farklı programlarla bayramlarını geçirecek olmaları, Türkiye'deki siyasi çeşitliliği yansıtıyor.

Kaynak: Haber Merkezi