Candan Erçetin

Sanatçı Candan Erçetin, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Beşiktaş'taki bir okulda sandık kurulu üyesi olarak görev yapıyor.

Cem Yılmaz

Komedyen Cem Yılmaz Candan Erçetin'in görevli olduğu okulda 1244 numaralı sandıkta oyunu kullandı. Yılmaz, sınıfa girmeden önce gazetecilere, "Kırdı geçirdi yazın başına, geçen senekinden dolaptan çıkartıp. Yine de bir şey çıkar" diyerek espri yaptı.

Oy pusulasının 97 cm olduğu hatırlatılması ve zorlandınız mı katlarken, biraz vakit geçiyor herhalde..." denilmesinin üzerine Yılmaz, "Sizin esprilerinizi kim yazıyor?" ifadesini kullandı.

İbrahim Kutluay

İbrahim Kutluay da Lütfi Banat İlkokulu’nda 1244 numaralı sandıkta oyunu kullandı. Seçimin herkes için hayırlı olması temennisinde bulunan Kutluay daha sonra okuldan ayrıldı.

Cem Yılmaz Uzun Yaşamının Sırrını Açıkladı Cem Yılmaz Uzun Yaşamının Sırrını Açıkladı

Serenay Sarıkaya

Oyuncu Serenay Sarıkaya, Beşiktaş'ta bulunan Tevfik Fikret İlkokulu'nda 1069 numaralı sandıkta oyunu kullandı. Sarıkaya'nın oy vermeye Süper Lig ekibi Adana Demirspor formasıyla geldi

Oyuncu, "Hayırlısı olsun. Vatandaşlık görevimizi yerine getirdik. İnşallah hepimiz için iyi olan olsun" dedi.

Adana Demirspor forması giymesi ile ilgili de konuşan oyuncu, "Bunu Aile'de bütün ekibe ismimizin yazılı olduğu şekilde hediye etmişlerdi. İlk defa bugün giydim" ifadelerini kullandı.

Aleyna Tilki

Aleyna Tilki, oyunu Göztepe İlkokulu'nda kullandı.

Yavuz Seçkin

Fadik Atasoy

"Haydi sandık başına."

Filiz Taçbaş

"Ülkem için, memleketim için hayırlısı olsun."

Gülşen Bubikoğlu

Gülşen Bubikoğlu, oyunu Beykoz'daki Sedat Simavi Ortaokulu'nda kullandı. Bubikoğlu, oyunu kullandığı esnada "Hayırlı olsun inşallah" dedi.

Gökçe Bahadır

"Görev tamamlandı."

Füsun Önal

"1 saat kuyrukta bekleyip oyumu verdim.
İstanbul'um için...
Ülkem için...
Demokrasi için...
Hayırlı olsun..."

Berrak Tüzünataç

Oyuncu Berrak Tüzünataç, 1069 numaralı sandıkta oyunu kullandı. Seçimin herkes için hayırlı olması temennisinde bulunan Tüzünataç, daha sonra okuldan ayrıldı.

Saba Tümer

Sunucu Saba Tümer 1064 numaralı sandıkta oy kullanma işlemini tamamladı.

Nilperi Şahinkaya

Oyuncu Nilperi Şahinkaya, Beşiktaş'ta bulunan Tevfik Fikret İlkokulu’nda 1065 numaralı sandıkta oyunu kullandı. Şahinkaya’nın oy zarfını, sandığa atarken zorlandı.

Hande Erçel

"Yine bir seçim, yine buradayız, hepimiz için hayırlısı olsun."

Kaynak: Haber Merkezi