Tuğçe Dokumacı

Sinema, keyifli vakit geçirmek için en çok tercih edilen aktivitelerden biri olmaya devam ediyor. Mayıs ayında da dramdan komediye, korkudan animasyona pek çok farklı tarzda film sinema severlerle buluşacak. Bu hafta vizyona girecek bazı filmler şu şekilde;

Sobe 1699119130

SOBE: SAKALLI BEBEK

3 Mayıs’ ta vizyona girecek olan senarist ve yönetmenliği Mustafa Miraç Kaya’ya ait olan Türk yapımı korku filmi, henüz çocukken anne babasının yaşadığı olaylar yüzünden yaşadığı travmalardan kurtulmak isteyen Saadet’in paralel evrende sıkışıp kalmasını fark etmesiyle yaşadığı olayları anlatıyor.

Back To Black 1714372462

BACK TO BLACK

3 Mayıs’ta seyircisiyle buluşacak olan Sam Taylor-Johnson yönetmenliğindeki İngiltere- ABD yapımı dram filmi dünyaca ünlü sanatçı Amy Winehouse’un sanat ve hayat yolculuğunu konu alıyor.

Uc Gunluk Dunya 1713355481

ÜÇ GÜNLÜK DÜNYA

Yönetmenliğini Caner Erzincan’ın yaptığı Türk yapımı komedi filmi 3 Mayıs’ta izleyicisiyle buluşuyor. Film, İstanbul’un arka mahallelerinden birinde tekel işleten Muhittin’in geçim sıkıntısından dolayı kendi içkisini üretmeye çalışmasıyla birlikte başına gelen komik olayları anlatıyor.

Hanna And The Monsters 1699269861

HANNA VE MİNİK CANAVARLAR

Vali Pehlivan: "İlimizde 4 Varlığımız UNESCO’nun Geçici Listesinde" Vali Pehlivan: "İlimizde 4 Varlığımız UNESCO’nun Geçici Listesinde"

3 Mayıs’ta vizyona girecek olan  Lorena Ares yönetmenliğindeki İspanya yapımı animasyon filmi, insanlarla yaşamaktan bıkıp farklı bir diyarda yaşamaya başlayan canavarların, dünyalarına Hanna isminde bir kız çocuğunun girmesiyle yaşanan olayları anlatıyor.

Kaynak: Tuğçe Dokumacı