Seren SABUNCU

CHP Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız mazbatasını alarak resmi olarak başkanlık koltuğuna oturmaya hak kazandı. Yıldız mazbatasını aldıktan sonra Toroslar Belediyesi önünde devir teslim töreninde vatandaşlarla bir araya geldi.

Mersin’de başkan seçilenler mazbatalarını almaya başladı. CHP’den Toroslar’a başkan seçilen Abdurrahman Yıldız, devir teslim töreninde konuştu. Yıldız yoğun bir kampanyadan sonra kendilerini çok doğru ifade ettiklerini ve bu nedenle seçimi kazandıklarını ifade ederek, “Yoğun bir seçim çalışması sonucu Toroslar tercihini yaptı ve bu tercihi bizden yana kullandı. Biz halkın bu tercihini boşa çıkarmayacağız. Toros halkı görev verdi biz de üzerimize aldığımız görevin farkındayız. Toros halkına 30 yıldır verilmeyen hizmetin de farkındayız. Bu sebeple Toros halkına çok kısa sürede ulaşması gerektiğini, bu işin aciliyetini, Toroslar’ın kıymetini biliyoruz. Bundan sonra sadece bize oy veren Toros halkı için değil, herkes için ortak akılla, kolektif bir yönetim anlayışla Toroslar’ı yöneteceğiz” dedi

Swfsfsfgfted

“Yıkılmaz denilen kaleler bunca yıllın ardından sizin iradenizle yeniden hizmete kavuşacak” diyen CHP’li Yıldız, “Burası kamu hizmeti, hizmet almaya gelen her yurttaş kimsenin torpiline ihtiyaç duymayacak. Bu belediye 350 bin Toroslunun belediyesi olacak. 24 saat, eşit, adil hizmet sunacağız” dedi ve ceketini çıkartarak kollarını sıvadı. En büyük projelerinin vicdan olduğuna dikkat çeken Yıldız, “Biz bu kenti vicdanımızla yöneteceğiz. Birçok projemiz var ve bu projeleri ivedi olarak hayata geçirmek için bir an önce işe koyulacaklarını belirtti.  Yıldız ayrıca  alın teriyle çalışan, evine ekmek götüren hiçbir işçiyle problemleri olmadıklarını yeniden vurguladı.

Başkan Yıldız, Koltuğunu Çocuklara Devretti Başkan Yıldız, Koltuğunu Çocuklara Devretti

Yıldız son olarak seçim süreci boyunca destek veren herkese teşekkürlerini sundu.

Sdfsf

Kaynak: İMECE GAZETESİ