IBAN Kiralayanlara Hapis Cezası Uyarısı IBAN Kiralayanlara Hapis Cezası Uyarısı

Ahmet Sütcü

Mersin'in Tarsus ilçesinde, Memleket Partisi'nden Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Ozan Mehmet Bozdoğan, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Yüksekköy Mahallesi'nde silahlı bir saldırıya uğramasının ardından  DEM Parti İl Örgütü kınama açıklaması yayınlayarak geçmiş olsun dileklerini iletti. 

Bu menfur olayın ardından Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi Mersin İl Örgütü'nün açıklamsında "Tarsus Belediye Başkan adayı Ozan Mehmet Bozdoğan’ın aracına yönelik gerçekleştirilen silahlı saldırıyı kınıyoruz. Saldırıyı gerçekleştiren kişi veya kişilerin bir an önce yakalanarak, adalet önünde hesap vermesini talep ediyoruz" ifadelerine yer verildi. 

Ayrıca, Bozdoğan'a geçmiş olsun dileklerini ileten il örgütü, saldırının Mersin'in barışçıl ve huzurlu yapısına zarar verme çabasının başarısız olacağını vurguladı. "Mersin barış kentidir. Kentin barış ve huzur ortamını bozmaya çalışanlar amaçlarına ulaşamayacaktır." şeklindeki ifadelerle, kentteki barış ortamının korunmasının önemi altı çizildi.

Saldırının ardından bölgede güvenlik güçleri tarafından geniş çaplı bir soruşturma başlatıldığı ve faillerin yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi. 

Kaynak: İmece Gazetesi