Ünlü astrolog Dinçer Güner, etkisi 4 gün sürecek gelişmelere karşı takipçilerini uyardı. Güner "sırlar açığa çıkabilir" başlığıyla bazı konularda Pandora'nın Kutusu'nun açılabileceği mesajını verdi. 

"Merkür ile Plüton birlikte hareket edecekler. Etki süresi 4 gün" diyen Güner, "Düşünce ve iletişiminize derinlik ve yoğunluk katar. Bu, rahatsız edici sorunların özüne inmek için mükemmel bir zamandır. Derin araştırma ve sorgularla sorunların kökenine inilebilir" dedi.

Güner şöyle devam etti:

Güneş'in Boğa Burcunda Haftalık Burç Yorumları ve Öneriler Güneş'in Boğa Burcunda Haftalık Burç Yorumları ve Öneriler

"Terapiye başlamak ve destek almak içinde iyi bir zamandır. Başkalarını rahat bir şekilde ikna edebilirsiniz. Çevrenizdeki insanların üzerinde baskı kurmamaya özen gösterin. İletişimimizde daha yoğun ve etkileyici bir dil kullanabiliriz. Düşüncelerimizi net bir şekilde ifade etme isteğiyle hareket edebilirsiniz.

Bu aralar sırlar açığa çıkabilir. Bu aralar kelimelerinizi dikkatli kullanın, kimseyi incitmeyin. Aksine kelimeleriniz iyileştirici olsun. İş hayatında, akademik çalışmalarda veya herhangi bir alanda derinlemesine araştırma gerektiren durumlarda verimli sonuçlar elde edebileceksiniz."

Kaynak: İmece Gazetesi