• USD 32,28
  • EUR 34,85
  • ALTIN 2.436,08
  • BİST100 10.269
  • BTC 63.500

Fırtına Haberleri

fırtına haberleri ve güncel fırtına gelişmeleri, fırtına ile ilgili tüm video, fırtına fotoğrafları ve fırtına haberleri İmece Gazetesi - Mersin Son Dakika Haberleri sitemizde


Genel

Mersin'de hafta sonu etkili olan şiddetli fırtına ve rüzgar, hayatı olumsuz etkilediği gibi ekili alanlara da zarar verdi.

Çevre

Meteorolojinin uyarısının ardından Doğu Akdeniz'de fırtına etkili oldu. Mersin'de sahil kenarlarında dalgaların boyu 2-3 metreye kadar yükselirken, Kızkalesi'nde ise bir...

Özel Haber

Mersin Valiliği, 4-5 Mayıs tarihleri arasında Doğu Akdeniz bölgesinde beklenen kuvvetli fırtına nedeniyle vatandaşlara tedbirli olmaları çağrısında bulundu.

Asayiş

Mersin'in Tarsus ilçesinde dün gece saatlerinde bazı bölgelerde etkili olan sağanak ve fırtına nedeniyle yıkılan istinat duvarı, otomobilin üzerine düştü.

Asayiş

ABD'nin Oklahoma ve Iowa eyaletlerinde meydana gelen hortumlarda biri bebek en az 5 kişi hayatını kaybetti.

Özel Haber

Mersin Valiliği, 24 Mart 2024'te Doğu Akdeniz'de beklenen şiddetli fırtına nedeniyle vatandaşlara tedbirli ve dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulunuyor.

Çevre

Ülke genelinde hava sıcaklıkları 2-6 derece artarken Meteoroloji batı bölgeleri için kuvvetli fırtına uyarısı yaptı.

Özel Haber

Mersin Valiliği, 2 Mart 2024'te Doğu Akdeniz'in doğusunda beklenen 50-75 km/s hızındaki fırtına nedeniyle ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları...

Gündem

Mersin Valiliği fırtına için uyardı.

Özel Haber

Mersin Valiliği, 27 Ocak Cumartesi günü için kentin Doğu Akdeniz bölgesinde gök gürültülü sağanak yağışlar beklendiği konusunda önemli bir meteorolojik...

Çevre

Meteorolojinin uyardığı yağışlı hava Mersin'de etkili olurken Akdeniz'de hortum çıktı, kıyıya dalgalar da vurmaya başladı.

Özel Haber

Mersin Valiliği, 9 Ocak Salı günü için kentin doğusunda gök gürültülü sağanak yağışlar beklendiği konusunda önemli bir meteorolojik uyarı yayınladı.