• USD 32,25
  • EUR 34,79
  • ALTIN 2.417,87
  • BİST100 10.269
  • BTC 62.400

Kaçak Haberleri

kaçak haberleri ve güncel kaçak gelişmeleri, kaçak ile ilgili tüm video, kaçak fotoğrafları ve kaçak haberleri İmece Gazetesi - Mersin Son Dakika Haberleri sitemizde


Asayiş

Mersin'de gümrük kaçağı sigara ticareti yaptığı belirlenen 3 şüpheli, çok miktarda makaron ve tütün ile birlikte yakalandı.

Asayiş

Mersin Yenişehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Akkent Mahallesi’nde kaçak ve sağlıksız koşullarda peynir üretimi yapıldığı belirlenen imalathaneyi mühürledi. Yabancı uyruklu...

Çevre

Erdemli’nin Tırtar Mahallesi’nde hazineye ait arazide denize sıfır bir alanda yapılan prefabrik evler MHP’li Erdemli Belediyesince kurulan bir şirket üzerinden...

Asayiş

Mersin polisinin düzenlediği operasyonda 26 düzensiz göçmen yakalandı, gözaltına alınan 3 organizatör çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Asayiş

Mersin'in Erdemli ilçesinde jandarma ekipleri silah kaçakçılığı yapan şahıslara yönelik operasyon gerçekleştirdi, 5 şüpheli yakalandı.

Asayiş

"Ruhsatsız silah temin edenlerle de silah kaçakçılarıyla da mücadelemiz sizlerin duası ve desteğiyle kararlılıkla devam edecek"

Asayiş

Mersin'de, adliyeden 2 hükümlünün kaçmasıyla ilgili 2 kişi 'hükümlünün kaçmasına imkan sağlama' suçundan tutuklandı.

Asayiş

Mersin'de jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda 500 bin adet makaron ele geçirildi, bir şüpheli gözaltına alındı.

Asayiş

Mersin'in Tarsus ilçesinde jandarma ekipleri 375 kilogram kaçak tütün ele geçirdi, bir şüpheliyi gözaltına aldı.

Asayiş

Mersin’in Silifke ilçesinde jandarma ekipleri, kaçak kazı yapan 5 şüpheliyi suçüstü yakaladı.

Çevre

Yol çalışmasında doğalgaz borusu zarar gördü, gaz kaçağı paniğe neden oldu.

Asayiş

Mersin'de gümrük kaçağı 61 bin 700 adet makaron ele geçirilirken, 3 şüpheli gözaltına alındı.