• USD 32,27
  • EUR 34,95
  • ALTIN 2.436,37
  • BİST100 10.173
  • BTC 61.305

Şüpheli Haberleri

şüpheli haberleri ve güncel şüpheli gelişmeleri, şüpheli ile ilgili tüm video, şüpheli fotoğrafları ve şüpheli haberleri İmece Gazetesi - Mersin Son Dakika Haberleri sitemizde


Asayiş

Mersin'de, Emniyet ve Jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonlarda bu hafta toplam 1502 kişi, çeşitli suçlardan dolayı adli mercilere teslim edildi.

Asayiş

Mersin'de, ehliyet sınavlarına girenlere özel düzenek yerleştirerek kopya çektiren 5 şüphelinin yakalanmasının ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Asayiş

Mersin polisi, defalarca hırsızlık yaparken güvenlik kameralarınca kaydedilen şüpheliyi tespit edip yakalayarak tutuklanmasını sağladı.

Asayiş

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 49 ilde tefecilere ve dolandırıcılara yönelik düzenlenen “Mahzen-40” operasyonlarında 127 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

Asayiş

Mersin'de jandarma ekiplerince düzenlenen kaçak makaron operasyonunda 4 şüpheli gözaltına alındı.

Asayiş

Mersin ve Uşak ilinde 14 adrese düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 13 kişi yakalandı.

Asayiş

Mersin polisinin uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde yaptığı bir operasyonda iklimlendirme yöntemi ile bir depoyu Hint keneviri yetiştirme tesisine çeviren şüpheli...

Asayiş

İstanbul'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde polise saldırdıkları iddiasıyla gözaltına alınan 12 şüpheli daha emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk...

Asayiş

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 19 ilde nitelikli dolandırıcılık suçuna yönelik jandarma tarafından düzenlenen "SİBERGÖZ-38" operasyonlarında 51 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

Asayiş

Mersin'de 7 ayrı araç kundaklama olayına karıştığı belirlenen terörle iltisaklı şüpheli, suçüstü yakalandı.

Asayiş

Mersin Valiliği, 22-29 Nisan 2024 tarihleri arasında Emniyet ve Jandarma birimlerinin yürüttüğü operasyonlarla ilgili bir asayiş bilgilendirmesi yayınladı.

Asayiş

Mersin'de park halindeki 8 aracın lastiklerini kesen şüpheli gözaltına alındı.