Kadri Duman

Mersin'in tanınmış gazetecilerinden ve Hedef Dergisi'nin sahibi Salih Kale, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Gazetecilik camiası ve yerel topluluk, Kale'nin vefatıyla derin bir üzüntü içinde.

Salih Kale, uzun yıllar boyunca Mersin'de gazetecilik yaparak, bölgesel haberlerin yanı sıra kültürel ve sosyal konularda önemli katkılarda bulundu. Hedef Dergisi ile gazetecilikte kaliteyi ve derinliği temsil eden Kale, meslektaşları ve okuyucuları tarafından sevilen ve saygı duyulan bir isimdi.

Kale'nin cenazesi, bugün öğle namazına müteakip Akbelen Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Mersin Gazeteciler Cemiyeti ve gazetecilik camiasından birçok isim, cenaze törenine katılarak, Salih Kale'ye son görevlerini yerine getirecek.

Mersin Barosu, Hayvan Haklarını Koruma Adına Hukuki Süreç Başlatıyor Mersin Barosu, Hayvan Haklarını Koruma Adına Hukuki Süreç Başlatıyor

Kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden Kale için meslektaşları ve sevenleri, sosyal medya üzerinden başsağlığı mesajları paylaşıyor. Mersin Gazeteciler Cemiyeti de yaptığı açıklamada, "Mersin Gazeteciler Cemiyeti üyemiz Hedef Dergisi sahibi Salih Kale geçirdiği kalp krizi sonrasında vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine, camiamıza başsağlığı ve sabırlar dileriz." ifadelerini kullandı.

Kendisine Allah'tan rahmet, kederli ailesine, dostlarına ve tüm gazetecilik camiasına başsağlığı dileriz. 

Kaynak: Kadri Duman