MESİAD 17. Olağan Genel Kurulu’nu yaptı. MESİAD Başkanı Hasan Engin, koltuğunu Sabah Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Gündoğdu’ya bıraktı.

Sabah Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Gündoğdu, tek listeyle girilen Mersin Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (MESİAD) 17'nci Olağan Genel Kurulu seçimlerinde oy birliğiyle MESİAD Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi.

MESİAD 17. Olağan Genel Kurulu’nu yaptı. Yeni başkan olarak Adnan Gündoğdu seçildi. Burada konuşma yapan Gündoğdu, geçmişi projelerle dolu MESİAD’ın yeni dönemde de üretmesini sağlayacaklarını söyleyerek, “Anadolu ticaretinin Mersin’den dünyaya yayılması için yoğun bir iş birliği içinde olacağız. Sanayici ve iş insanlarının sorunlarına sahip çıkıp toplumdaki öncü ve girişimci niteliklerini geliştirmeyi amaçlıyoruz. Ülkenin ekonomik ve sosyal kalkınmasına katkıda bulunmak en büyük hedeflerimiz arasında” dedi. Gündoğdu şöyle devam etti, “Ekonominin ana dinamiklerini ortaya çıkarıp gündemleştiren MESİAD, her sektörde görmemezlikten gelinen alanlarda fikir geliştirerek gündeme taşımıştır. Önümüzdeki dönemde de bugüne kadar yapılanların tamamlanması ve kentimize yeni projelerin eklenmesini sağlayacağız. Mersin Ana Konteyner Limanı’nın tamamlanması için çaba göstereceğiz.”

Sinan Ateş Suikastına Ait Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı Sinan Ateş Suikastına Ait Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı

Batıda ticaret ve lojistik potansiyelini büyütmek amacıyla yeni bir Mersin oluşturacaklarını ifade eden Gündoğdu, “Çukurova Uluslararası Havalimanı’nda kargo bölümünü etkin kullanarak, bölgemiz ihraç ürünlerinin dünya pazarlarına erişimi için ÇUKUROVASİFED ve bütün STK’larla iş birliği yapacağız” diye konuştu.

Adnan Gündoğdu başkanlığındaki MESİAD’ın yeni yönetim kurulu ise şu isimlerden oluşmakta; Servet Çamurdaş, Seyfetullah Işık, Ayla Gündoğdu, Devlet Özkan, Hamit Doğan, Ayten Aslankan, Murat Çani, Cemalettin Akbulut, Sait Dervişoğlu, Kenan Kılıç, Mahmut Kaya, Çetin Karahasanoğlu, Melike Kuşcu ve Ferudun Yavuz.

Kaynak: Haber Merkezi