Tuğçe DOKUMACI

Toroslar İlçesi’nin Cumhur İttifakı Adayı MHP’li Dr. Ali Öz basın ile bir araya gelerek, “Sadece bir seçim kazanmak önemli değil. Bir seçimin kazanılmasına gayret edersiniz, kazanırsınız ama bence asıl işimizin 1 Nisan itibariyle Mersin için yapacağımız güzellikler noktasında olacağını ümit ediyorum” diye konuştu.

Tarsus Belediyesi Hatırlattı: Son Ödeme 31 Mayıs Tarsus Belediyesi Hatırlattı: Son Ödeme 31 Mayıs

MHP’Lİ ADAY ÖZ BASINLA BULUŞTU3

“TOROSLAR’DA BUNU YAPACAĞIZ”

Panorama Life Center’da basın ile bir araya gelen MHP’li Öz, “Toroslar’da belediye başkan adayını belirlediğimiz günden itibaren plan ve programlar içerinde sizlerle bir araya gelip sohbet etmek vardı. Çoğunuzu yakınen tanıdığım Mersin basının, Mersin konusundaki hassasiyetinin farkındayım.  Mersin’de her gün bir önceki günden daha güzel olsun görüşüyle çıktık bu yola.

Yaklaşan seçimlerde ana hedefimiz kentimizin metropol ilçelerinin bir tanesinde güneşin doğması, bir yenilenmenin olması, gelişmenin olmasıdır. Toroslar’da bunu yapacağız. Sizlerin tavsiyesiyle yapacaklarımızdan ve yaptıklarımızdan sizlerin de bilgisi olması münasebetiyle hassas olduğumu bilmenizi istiyorum” dedi.

“ASIL İŞİMİZ 1 NİSAN İTİBARİYLE”

“Görüşmelere, fikirlerinizin beyanına açık olsun olmaya da devam edeceğim” diyen Ali Öz, “Mersin, gerçekten ülkemiz için önemli bir şehir. Bu şehirde sorumluluklarımızın olduğunu, bu şehirde gelecek nesillere borcumuzun olduğunu biliyorum. Dolaysıyla bizim için siyah, beyaz, Türk, Kürt, Alevi, Çerkes, Sünni ayrımı olmaksızın yolumuza bakacağız. İnsancıl bir anlayışlar birlik içerisinde sizlerin de vereceği güç ve destekle zorlu bir süreci başarıyla aşacağımıza inanıyorum. Sadece seçim kazanmak önemli değil. Bir seçimin kazanılmasına gayret edersiniz, kazanırsınız ama bence asıl işimizin 1 Nisan itibariyle Mersin için yapacağımız güzellikler noktasında olacağını ümit ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İmece Gazetesi