Seren SABUNCU

MHP'li Belediye Başkanı Mükerrem Tollu'nun şoförünün balkondan düşmesi sonucu hayatını kaybetme nedeni ortaya çıktı. H.Y. ile yasak aşk yaşadığı iddia edilen şoför Ali. T.'nin, H.Y'nin eşi uzman çavuş İ.Y.'nin eve geldiği sırada kaçarken balkondan düşerek hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre olay gece 01:30 sularında Koyuncu Mahallesi'nde meydana geldi. MHP'li Başkan Mükerrem Tollu'nun yaklaşık 15 yıldır makam şoförlüğünü yapan ve bir süre önce eşinden boşandığı belirtilen 40 yaşındaki Ali T., iddiaya göre bir süredir ilişki yaşadığı evli ve bir çocuk annesi H.Y.'nin evine gitti. İddialara göre şehir dışındaki görevinden gece evine gelen uzman çavuş İ.Y., eşi H.Y ile şoför Ali.T'yi yatak odasında yakalıyor. Şoför Ali.T. balkondan kaçmak istediği sırada 6. kattan yere düştü. Olay yerine ulaşan ambulansla Erdemli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ali T., yaşamını yitirdi.

Olaydan sonra Uzman Çavuş İ.Y ile eşi H.Y.'nin ifadeleri alındı. Olayla ilgili Cumhuriyet Savcılığı'nca çok yönlü soruşturma başlatıldı. Savcılıkça sürdürülen soruşturma kapsamında Ali T.'nin cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İran'ın Yanında Olacağız" Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İran'ın Yanında Olacağız"
Editör: Haber Merkezi