MEÜ’de rektörlük görevine atandığı günden bu yana öğrenci odaklı çalışmalara önem veren Rektör Prof. Dr. Erol Yaşar, personel ve öğrencilerin daha kaliteli, lezzetli ve hijyenik bir yemek hizmeti alması için 2 Ocak 2024 tarihi itibarıyla yemeklerini üniversitenin kendisinin ürettiği yemekhanesinde öğle yemeğini öğrencilerle beraber yedi.

İran Cumhurbaşkanı'nın Helikopter Enkazına Ulaşıldı İran Cumhurbaşkanı'nın Helikopter Enkazına Ulaşıldı

“DAİMA YANINIZDAYIM”

Öğrencilerle birlikte sıra bekleyen ve tabldotta yemeğini alan Yaşar, daha sonrasında hem öğrencilerle sohbet etti hem de yemeğini onlarla beraber yedi.  Yemek esnasında öğrencilerden gelen soruları yanıtlayan Rektör Yaşar, öğrencilerin daima yanlarında olduğunu ve yaşadıkları her türlü sorunda direkt kendisine ulaşabileceklerini söyledi. Yemek sonrasında tek tek masaları gezerek diğer öğrencilerle de sohbet eden Yaşar, öğrencilerin, yemekhanede başlayan yeni dönem ile ilgili görüşlerini de aldı. Yemeklerin lezzetinden ve kalitesinden dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını belirten öğrenciler, gerçekleşen bu hizmetten ötürü başta Rektör Yaşar olmak üzere tüm personellere teşekkür ettiler.

“EN İYİSİNİ YAPMAK İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Yemekhane çıkışında Cumhuriyet Alanı’ndaki sosyal alanlarda da öğrencilerle bir araya gelen Yaşar, burada da öğrencilerle sohbet etti ve kendilerinden gelen soruları yanıtladı. Öğrencilerin fiziki alt yapı, ulaşım, akademik ve idari konulardaki taleplerini dinleyen Yaşar, “Mersin Üniversitesi olarak öğrenci odaklı yapımızla, öğrencilerimizin memnuniyetini daima yüksek tutmaya çalışıyoruz. Öğrencilerimize başta eğitim öğretim faaliyetleri olmak üzere; barınma, ulaşım, beslenme, sosyal ve kültürel olanaklar açısından en iyi hizmeti sunmanın gayreti içerisindeyiz. Bundan sonra da öğrencilerimiz ve personelimiz için en iyisini yapmak için çalışmaya devam edeceğiz. Öğrencilerimizin her zaman yanındayız” dedi.

Kaynak: Tuğçe Dokumacı