Kronik Obstrüktif Akciğer Hastalığı (KOAH): Tehlike Altındaki Nefesler Kronik Obstrüktif Akciğer Hastalığı (KOAH): Tehlike Altındaki Nefesler

Kadri Duman

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan'ın oğlu ve Memleket Partisi Tarsus Belediye Başkan Adayı Ozan Mehmet Bozdoğan, düzenlenen bir etkinlik kapsamında "Benimle Delirir Misin?" adlı tiyatro oyununu izledi. Ünlü oyuncular Necmi Yapıcı ve Nihan Durukan Yapıcı'nın rol aldığı bu komedi oyunu, Tarsus'ta kültür ve sanat etkinliklerinin bir parçası olarak sahnelendi.

Sosyal medya üzerinden etkinlikle ilgili görüşlerini paylaşan Bozdoğan, "Kültür ve Sanat etkinliklerimiz kapsamında 'Benimle Delirir Misin?' adlı komedi oyununu izledik. Katılım sağlayan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı. Etkinlik, Tarsus'ta kültür ve sanata olan ilgiyi artırmayı amaçlıyor.

Oyunun oyuncularıyla da bir araya gelen Bozdoğan, onlara teşekkürlerini iletti ve oyunun devam edeceği tarihler hakkında bilgi verdi. "Oyunumuz 9-10-11 ve 12 Mart tarihlerinde saat 20.30’da Nikah Salonumuzda sahnelenmeye devam edecek" dedi. Bu etkinlik, Tarsus'taki sanatseverlere yönelik önemli bir fırsat olarak görülüyor.

G I L P N Kp Xo A E Ai G

Kaynak: İmece Gazetesi