Kadri Duman

Yerel seçimlerde bağımsız aday olarak yarışan ve %6,17'lik bir oy oranına ulaşan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, seçim sonuçlarının kesinleşmesinin ardından bir açıklama yaparak, 10 yıllık görev süresi boyunca destek veren Mezitli halkına teşekkür etti. Başkan Tarhan, bu süre zarfında görev yapmanın kendisi için büyük bir onur olduğunu belirterek, Mezitli'nin gelişimi için gösterdikleri çalışkanlık ve bağlılıktan dolayı herkese minnettarlığını ifade etti.

TOKİ'den Açıklama: "Samandağ’daki Konutların Yanlışları Düzeltildi" TOKİ'den Açıklama: "Samandağ’daki Konutların Yanlışları Düzeltildi"

Bağımsız bir aday olarak seçimlere katılan ve uzun yıllar Mezitli'ye hizmet eden Tarhan, "Sizlerin başkanı olarak görev yapmak benim için büyük bir onur. Bu süreçte çalışkanlığını, bağlılığını ortaya koyan herkese çok teşekkür ederim" diyerek, görev süresi boyunca yanında olan çalışma arkadaşlarına ve Mezitli halkına olan şükranını dile getirdi.

Başkan Tarhan, seçim süreci ve sonrasında Mezitli halkıyla kurduğu bağların önemine de vurgu yaptı. "Sizlerle kurduğumuz bağlar daim olacaktır" diyerek, seçim sonuçlarının ötesinde, birlikte gerçekleştirdikleri projelerin ve ortak çalışmaların kalıcı etkiler bırakacağının altını çizdi. Tarhan, seçim sonuçlarına rağmen Mezitli'ye olan bağlılığının ve hizmet etme arzusunun devam edeceğini belirtti.

G K Et Cbo W4 A Au Ch KG K Et Cbl Xg A A Z5 Sq

Kaynak: İMECE GAZETESİ