Yenilenebilir Enerji: Geleceğin Temeli, Çevrenin Dostu Yenilenebilir Enerji: Geleceğin Temeli, Çevrenin Dostu

Seren SABUNCU

Son zamanlarda büyük bir ivme yakalayan ve özellikle Mayıs ayında gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde adından sıkça söz edilen TİP, Mersin'de seçim çalışmalarına başladı.  

TİP üyeleri basın ile parti binasında bir araya geldi. Basının sorunlarının konuşulduğu kahvaltıda, seçim üzerinde de duruldu. TİP Mersin’de kesin olarak Yenişehir’de aday çıkaracak olup Yenişehir Belediye Başkan adayının Gencer Baykul olduğunu duyurdu. TİP aynı zamanda Bozyazı’da da aday çıkarmayı planlıyor. Diğer ilçeler için görüşmelerin olduğu ifade edilirken kesin olan tek şeyin Büyükşehir’de aday çıkarılmayacağı yönünde olduğuna dikkat çekildi.

Emek ve Özgürlük İttifakı’nın dağılmadığını ama Yenişehir için DEM Parti ile henüz bir araya gelinmediğinin altı çizildi.

Basın kahvaltısında söz alan aday Mali müşavir Gencer Baykul, başkan seçilmesi halinde kapılarının herkese açık olacağını söyleyerek, “Basına değer veriyoruz. Çabalarınız asla hiçe sayılamaz. Mücadelenizin her zaman yanındayız. Bundandır ki ilk işlerimin arasında sizlerden bir temsilci seçmenizi isteyeceğim. Seçtiğiniz temsilciniz aracılığıyla sorunlarınızı, sıkıntılarınızı bizzat dinleyeceğim ve çözüm noktasında her türlü uzlaşı sağlayacağımıza eminim” diye konuştu.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Baykul, basına dair sorun ve sıkıntıları da dinleyerek notlarını aldı.

Kaynak: İmece Gazetesi