Resmi olmayan sonuçlara göre %63,13 oy oranı ile Mezitli Belediye Başkanlığına seçilen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) adayı Ahmet Serkan Tuncer, seçim zaferinin ardından bir teşekkür mesajı yayınladı. Tuncer, 20 yıl önce başlayan seçim kampanyasını tamamlamanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, kendisine bu süreçte destek veren herkese teşekkürlerini iletti.

"Partimize, kentimize yakışır bir yönetim anlayışı ile geliyoruz" diyerek mesajına başlayan Tuncer, Mezitli halkına verilen 5 yıllık yetkinin sorumluluğunun bilincinde olduğunu vurguladı. Seçim sürecinde kendisine inanan ve destek veren tüm seçmenlere, "İlk günden bu güne; desteğini esirgemeyen sizlere, inancınıza ve coşkunuza sonsuz teşekkürler" diyerek minnettarlığını ifade etti.

Tuncer, "Enerjimiz ve gençliğimizle, 5 sene boyunca Mezitli'de Yazacak Bir Başarı Hikayemiz Var" sözleriyle, göreve geldiği andan itibaren Mezitli için büyük ve önemli projelere imza atma hedefinde olduğunun altını çizdi. Bu söylemiyle, Tuncer, yönetim anlayışının dinamik ve yenilikçi olacağını, Mezitli'nin sosyal ve ekonomik anlamda gelişimine önemli katkılarda bulunmayı amaçladığını belirtti.

İsrail’den İlk Yorum: “Kazayla Hiçbir İlgimiz Yok” İsrail’den İlk Yorum: “Kazayla Hiçbir İlgimiz Yok”

Mezitli Belediye Başkanı olarak seçilen Ahmet Serkan Tuncer'in bu zaferi, partisinin ve kendisinin politikalarına olan güvenin bir yansıması olarak görülüyor. Seçim sürecinde gösterilen yüksek destek oranı, Tuncer'in ve ekibinin geçmiş dönemdeki çalışmalarının takdir edildiğini ve Mezitli halkının gelecek dönemde de bu yönetimi desteklemeye devam etme kararlılığını gösteriyor.

G K E Wc Az W U A Ap54W

Kaynak: İMECE GAZETESİ