HABER: Hayrettin ACAR

Oltalar Birincilik İçin Denize Atıldı Oltalar Birincilik İçin Denize Atıldı

TFF 3. Lig 1. Grup 24. Hafta maçında Mersin İdman Yurdu, Entegre Solar Elazığspor ile Mersin Stadyumu'nda karşılaştı. Karşılaşmayı lider MİY 2-1 kazandı.

Son iki haftada alınan iki beraberlik sonrası açıklamalarda bulunan MİY teknik direktörü Ersin Aka, 'Edirnespor ve Kütahyaspor maçında alınan 2 beraberlik, sonuçtan ziyade oynanan oyun ve mücadele bize yakışmadı. Bunun sebebi daha önceki röportajlarımda da dediğim gibi depremden dolayı verilen arayı iyi değerlendiremedik. Bir an önce psikolojik ve fiziksel olarak toparlanmayız ve depremden önceki oyunumuza dönmeliyiz' diyerek yeniden başlayacak olan serinin sinyallerini verirken, 24. Haftada kazanılan Elazığspor maçı sonrası lider biziz ve biz olacağız mesajını tüm lige ilan etmiş oldu.

Puan Farkı 7 oldu

Lider oynadığı maç sonrası hanesine yazdırdığı 3 puan önemli bir adım olarak hanesine yazıldı. En yakın rakibine 7 puan fark atan lider MİY 2. Lige göz kırpıyor. Lider 2. Yarıya 1-0 geride girse de sonradan bulduğu 2 gol ile taraftara nefes aldırdı. Heyecanlı bir süreç geçiren Mersin taraftarı takımını yalnız bırakmazken yaptığı tezahüratlarla takımını motive ediyor.

3 Maçtır Kaybetmeyen Elazığ Mağlup

TFF 3. Lig 1. Grubun 24. haftasında deplasmanda grup lideri E. Yeni Mersin İdman Yurdu ile karşı karşıya gelen Elazığspor son 3 maçını gol yemeden kazanmasına rağmen mağlup ayrılarak serisine son vermiş oldu. TFF 3. Lig 1. Grubun 20. haftasında deplasmanda karşılaştığı Amasyaspor FK'ya 3-2 mağlup olan ve teknik direktör Cüneyt Biçer'le bu maçtan sonra yollarını ayıran ES Elazığspor, o haftadan sonra çıktığı 3 resmi maçta kalesini gole kapattı ve 3 maçlık yenilmezlik serisi yakalamıştı.

Editör: Haber Merkezi