Tuğçe Dokumacı

Sözleşmeli Öğretmen Ataması İçin Başvurular Başlıyor Sözleşmeli Öğretmen Ataması İçin Başvurular Başlıyor

Resmi olmayan sonuçlara göre %46,16 oranında oy alarak Tarsus Belediye Başkanı seçilen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) adayı Ali Boltaç, seçim sonrası duygularını bir sosyal medya mesajı ile paylaştı. Tüm Tarsus halkına teşekkür ederek minnettar olduğunu dile getiren Boltaç, seçim sürecinde verdiği sözleri yerine getireceğinin altını çizdi.

Boltaç mesajında, "Ne yazacağımı ve nerden başlayacağımı bilemiyorum. Yaşadıklarımı anlatmak, Tarsus'u anlatmak kadar zor. Diyeceğim şu ki; bu kadim topraklara layık bir belediye başkanı olacağım. Bana oy veren, vermeyen herkesin ve her kesimin belediye başkanı olacağım." ifadelerini kullanarak, her kesimi kucaklayıcı bir yönetim anlayışı sergileyeceğini vurguladı.

"Tarsus'a bir söz verdim, sözümü tutacağım. Teşekkürler Tarsus, bana yaşattığın duyguları son nefesime kadar unutmayacağım." diyerek, önümüzdeki dönemi eşitlikçi ve adil bir belediye anlayışıyla yürüteceğini belirtti. Bu mesaj, Boltaç'ın belediye başkanı olarak Tarsus'a hizmet etme konusundaki kararlılığını ve her bir vatandaşa eşit mesafede durma sözünü yineledi.

Ali Boltaç'ın bu sözleri, Tarsus halkının beklentilerine yanıt verme ve şehrin çeşitli kesimlerinin ihtiyaçlarını karşılayacak politikalar geliştirme konusunda bir taahhüdü simgeliyor. Seçim sürecinde gösterilen desteğe teşekkür ederek başladığı bu yeni yolculukta, Boltaç'ın Tarsus'un kadim değerlerini koruyarak, şehri daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için çalışacağı bekleniyor

Kaynak: İMECE GAZETESİ