Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti, 4-1 kazandıkları Villarreal maçının ardından yaptığı açıklamada milli futbolcu Arda Güler'in Noel'den sonra hazır olacağını söyledi.

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan eflatun-beyazlıların tecrübeli teknik direktörü Carlo Ancelotti, sakatlığını atlatan milli futbolcu Arda Güler'in yeni yıl tatili sonrasında takıma katılacağını açıkladı.

arda-guler-real-madrid-antrenman-10072023-b

İtalyan çalıştırıcı milli futbolcumuz hakkında, "Arda Güler, yeni yıl (Noel) tatilinin dönüşünde takıma dahil olacak" ifadelerini kullandı.

3 OCAK'TAKİ MALLORCA MAÇINDA SAHADA OLABİLİR

Ancelotti'nin açıklamasının ardından 3 gün sonra oynanacak olan Alaves deplasmanında forma giyemeyeceği kesinleşen Arda Güler'in, Noel'den sonraki ilk maç olan Mallorca karşılaşmasında ise en kötü ihtimalle yedek kulübesindeki yerini alması bekleniyor.

ARDA GÜLER'İN KARİYERİ

25 Şubat 2005'te Ankara'da dünyaya gelen Arda Güler, futbola Gençlerbirliği alt yapısında başladı.

14 yaşında Fenerbahçe alt yapısına transfer olan Arda, 2021-2022 sezonunun başında A Takım'a yükseldi.

arda-guler-depophotos-1972417-CSMW

Sarı-lacivertli takımda 51 resmi maça çıkan 18 yaşındaki yıldız futbolcu, sahada kaldığı 1920 dakikaya (maç başına 38 dakika) 9 gol - 12 asist sığdırdı.

Galatasaray-Fenerbahçe Maçının VAR Hakemi Açıklandı Galatasaray-Fenerbahçe Maçının VAR Hakemi Açıklandı

Yaz transfer sezonunda İspanyol devi Real Madrid, ezeli rakibi Barcelona'nın da transferi için büyük uğraş verdiği Arda Güler'i, sözleşmesinde bulunan 20 milyon Euro'luk satın alma bedelini ödeyerek renklerine bağladı.

Arda Güler, Real Madrid'e transferinden sonra yaşadığı sakatlıklar sebebiyle henüz forma şansı bulamadı.

18 yaşındaki yıldız futbolcu, A Milli Takım formasını da bugüne dek 4 kez sırtına geçirdi ve 1 gol kaydetti.

Kaynak: İmece Gazetesi