BAŞKAN BOZDOĞAN HAİNLİKLERE KARŞI DİM DİK DURUYOR

Hainliklere karşı halkının karşısında dim dik durduğunu dile getiren Başkan Bozdoğan 'Hainliğin ilk kuralı: hain olmaya karar vermektir. Sizler, değerli hemşehrilerim, bu meclis salonunda, bu toplantılarda ihanet senaryolarını izliyorsunuz, bazen de sosyal medyada videolarda izlersiniz, birileri çıkar bu iş yerinin etiketi yok der. Doğru etiketi yok, olmaz. Belediye kendi ürettiği yağa etiket koymaz. Bu kadar net. Ama videolardan, yandaşlarına ona buna ifadeler ortaya konulur. Hain olmaya karar vermiş kişiler, kişisel hırs ve öfkeleriyle ve kirli yarın planlarıyla Haluk Bozdoğan düşmanlıklarını her seferinde ortaya koysalar da, ben halkımın karşısında dim dik duruyorum.' dedi.

Atama Kararları Resmi Gazete’de Atama Kararları Resmi Gazete’de

BAŞKAN BOZDOĞAN İHANETÇİLERLE TEK TEK HESAPLAŞACAK

Bir gün ihanetçileri tek tek gün yüzüne çıkaracağını söyleyen Başkan Bozdoğan 'Bunun sonu ve ucu nereye giderse gitsin, kime dokunursa dokunsun, ihanetçi hainleri tek tek; gittiğim her yerde anlatacağım. Hepsiyle bir bir hesaplaşacağım. Çünkü benim sorunum Tarsus'un sorunu. Hiçbir zaman İl'le de Tarsus dediğim zaman yanımda durmayan insanların nasıl kaçtığını ve nereye gittiklerini çok iyi biliyorum. Kimlerin imza attıklarını da biliyorum. Caddelerinizde görüyorsunuz. Adana hakkını alacak, Mersin hakkını alacak. Peki Tarsus hakkını nasıl alacak. 13-14 yıldır bitmeyen havalimanıyla mı? Adı var kendisi olmayan sahil bandı projesiyle mi? Burnumuzun dibinde olan Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi ile mi? Gerçekten burnunun dibinde olan 7 kilometre olan bir yer neden Mersin'e bağlandı. Oradan İller Bankası'nın bir belediyeye gelecek 7-8 milyon lira para neden başka belediyelere verildi. Tarsus'un hakkı neden korunmuyor. Bugün 5. etaba başlayacaklar. Tarsus'un başını çektiği, Mersinlilerin adını değiştirmeye çalıştığı sanayi.' diyerek Tarsus'un hakkını savundu.

'KOLTUK PAZARLIKLARI SEBEBİYLE BU KENTİN GELECEĞİYLE OYNAYANLARIN İPLİĞİNİ PAZARA BEN ÇIKARACAĞIM'

Başkan Bozdoğan Tarsus'ta imza attığı projelerin engellenmesine karşı koltuk pazarlıkları yapanların hesabını soracağını söyleyerek 'Kentimiz için aldığımız kararların A partisi, B partisi C partisi demeden, halkın ve esnafın sesi duymazdan gelinerek reddedilmesinin hesabını ben soracağım. Tarsus Siyasetinden elini çekmeyen yaşlanmış dinozorların tüm oyunlarını ben bozacağım. Aşağılık pazarlıklarla altımızı oymaya çalışanların, koltuk pazarlıkları sebebiyle bu kentin geleceğiyle oynayanların ipliğini pazara ben çıkaracağım.' diyerek tepkisini koydu.

'ALINAN VE ALINMASINI ENGELLEDİĞİNİZ KARARLARIN HEPİNİZE HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM'

Dostoyevski'nin bir sözünü söyleyerek ''Cehennem, insan yüreğinde sevginin bittiği yerdir'' diyen Başkan Bozdoğan, 'Bizim yüreğimizde sevgi bitti. Yüreğimiz taş kesti. Bugün itibariyle, ihanet edenlerle anladıkları dilden konuşmaya, kendi yolumuzu; kendi yöntemlerimizle açmaya başlıyoruz. Halkımızla ve bizimle beraber olanlarla tertemiz bir yolda yürümeye devam ediyoruz. Alınan ve alınmasını engellediğiniz kararların hepinize hayırlı olmasını diliyorum.' diyerek sözlerini sonlandırdı. (haber merkezi)

Editör: Haber Merkezi