Doktoru da Seçil Erzan Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu Doktoru da Seçil Erzan Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu

2013 yılında Benan Saraç ile nikah masasına oturan ünlü doktor ve yazar Ender Saraç, son günlerde özel hayatıyla gündemde. Son olarak eşinden şiddet gördüğüne dair iddialarla gündeme gelen Saraç hakkındaki yeni iddialarla gündeme geldi.

Dr. Ender Saraç hakkında başka bir erkekle ilişki yaşadığı ve aile içi cinsel istismar gibi iddialar ortaya atılarak bazı görüntüler sosyal medyada paylaşıldı.

ENDER SARAÇ TWITTER PAYLAŞIMI

Dr. Ender Saraç hakkındaki iddialarla ilgili sosyal medya hesabından “Allah kuru iftiradan saklasın” paylaşımı yaptı.

ENDER SARAÇ'TAN EŞİNE 'TEKME TOKAT DARP' SUÇLAMASI

Geçtiğimiz günlerde Ender Saraç, 10 yıl önce evlendiği iki çocuğunun annesi Benan Saraç’ın kendisine tekme tokat saldırdığını ve kravatla boynunu sıkarak nefes almasına engel olduğunu iddia ederek 1 ay uzaklaştırma kararı aldırdı. Benan Saraç ise psikolojik şiddete uğradığını söyledi.

UZAKLAŞTIRMA KARARI ALDIRDI

Ender Saraç, dilekçesinde eşi Benan Saraç’ın haksız ve hukuka aykırı eylemleri nedeniyle uğradığı tehdit, hakaret, psikolojik ve fiziksel şiddetin son bulmasını talep etti. Talebi haklı bulan mahkeme, Benan Saraç’ın 1 ay süreyle eşi Ender Saraç’a yönelik şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama veya küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına, iletişim araçlarıyla rahatsız etmemesine ve bulunduğu konuta veya işyerine yaklaşmamasına karar verdi. Mahkeme ayrıca Benan Saraç’ın bu karara aykırı davranması halinde 3 günden 10 güne kadar zorlama hapsine tabi tutulacağını da kararında açıkladı.

Kaynak: İmece Gazetesi