31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi partiler adaylarını açıklamaya devam ediyor.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, geçen günlerde gerçekleştirdiği konuşmasında; 8 İlde, 40 Büyükşehir İlçesinde ve 7 İlçede Belediye Başkan adaylarını açıkladı.

Kamuoyuna açıklanan bilgilere göre; Emekli Binbaşı Fatih Önge, Cumhur İttifakı tarafından Gülnar Belediye Başkanlığına aday gösterildi. Sistem Mühendisi olan Fatih Önge'nin adaylığı, ilçede büyük ilgi gördü. Hemşehrilerinin yoğun ilgisini çeken Önge,“Gülnar bizi, biz Gülnar’ı biliriz. Millete efendilik yoktur, hizmet vardır” ifadelerini kullandı.

Fatih Önge -3

MEÜ Öğrencilerinden Tiyatro Gösterisi MEÜ Öğrencilerinden Tiyatro Gösterisi

"Emekçinin yanında olacak, dosta vefayı ön planda tutacağız"

Gülnar ilçesinin vatandaşlarının yoğun talebi üzerine adaylığını duyuran Önge, şunları söyledi: “İlk olarak bizleri bu göreve layık gördükleri ve aday gösterdikleri için Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’ye çok teşekkür ederim. Gülnar Bizi, biz Gülnar’ı biliriz. Çocukla çocuk, gençle genç, üreticinin yanında olmayı biliriz. Hemşehrilerimizle kucaklaşmak ve güler yüzlü sohbetler ile Gülnar’ı geliştirmek hedefindeyiz. Gülnarlı dostlarımla dertleşecek, sorunlarına çözüm yolu bulacağız. Emekçinin yanında olacak, dosta vefayı ön planda tutacağız. Gülnar için elimizden gelenin en iyisini yapacağımıza ve tüm ekibimle gece gündüz demeden çalışacağımıza söz veriyorum” şeklinde konuştu.

Fatih Önge -2

"Kazanan Cumhur İttifakı, kazanan Gülnar olacak"

Emekli binbaşı olarak vatan hizmetinin önemini vurgulayan ve bu amaç için her türlü mücadeleye canı pahasına hazır olduğunu belirten Önge, “Milliyetçi Hareket Partimize ve teşkilatımıza bağlılığı Bilge Liderimiz Doktor Devlet Bahçeli’ye itaati biliriz biz. Gülnar için yapacak çok işimiz ve projelerimiz var. İnşallah 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın aday çıkardığı her yerde ittifakımız kazanacak. Seçim sonunda kazanan Cumhur İttifakı, kazanan Gülnar olacak” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Devrim KARTAL