• USD 32,27
  • EUR 34,83
  • ALTIN 2.411,73
  • BİST100 10.263
  • BTC 63.802

Konser Haberleri

konser haberleri ve güncel konser gelişmeleri, konser ile ilgili tüm video, konser fotoğrafları ve konser haberleri İmece Gazetesi - Mersin Son Dakika Haberleri sitemizde


Kültür Sanat

Mersin Devlet Opera ve Balesi Mayıs 2024 programının tarihlerini duyurdu.

Kültür Sanat

Mersin Şehir Hastanesi Çocuk Onkoloji Servisinde tedavi gören çocuklar, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı özel konserle...

Kültür Sanat

Mersin Yenişehir Atatürk Kültür Merkezi’nde 30 Nisan Salı Günü Türk Sanat Müziği konseri düzenlenecek.

Özel Haber

Yenişehir Belediyesi, baharın gelişini Nevit Kodallı Polifonik Korosu'nun muhteşem sesleriyle kutlayacakları bir "Bahar Konseri"ne tüm müzik severleri davet ediyor.

Özel Haber

Mersin, 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı İlkay Akkaya konseri ile taçlandıracak etkinliklere hazırlanıyor.

Kültür Sanat

Mersin'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla '1923 öğrenci 23 Nisan' konseri verdi.

Özel Haber

Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın anlamını Mezitlilere müzikle buluşturarak kutlamak için Emir...

Gündem

Mersin'in Tarsus ilçesinde yaşayan 16 kadının bir araya gelerek oluşturduğu koro, müzik ziyafetini bu sefer antika tutkunlarıyla buluşturdu.

Özel Haber

Nurettin Rençber, 5 Mart'ta Mersin Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi'nde vereceği konser için biletler satışa çıktı.

Özel Haber

Mezitli Belediyesi, Betül Demir'in ertelenen konserini 21 Şubat Çarşamba günü saat 20.00'de Demokrasi Meydanı'nda yeniden düzenleyeceğini duyurdu.

Kültür Sanat

Elektrogitar virtüözü Yngwie Malmsteen, 6 Temmuz Cumartesi günü Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda dinleyicilerle buluşacak.

Özel Haber

14 Şubat Sevgililer Günü'nde, Mezitli Demokrasi Meydanı'nda Betül Demir'in ücretsiz konseriyle aşk dolu bir akşam yaşayacaksınız.