• USD 32,21
  • EUR 35,12
  • ALTIN 2.504,53
  • BİST100 10.644
  • BTC 67.229

Sel Haberleri

sel haberleri ve güncel sel gelişmeleri, sel ile ilgili tüm video, sel fotoğrafları ve sel haberleri İmece Gazetesi - Mersin Son Dakika Haberleri sitemizde


Genel

ABD’nin Houston kentinde etkili olan hortum nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 7'ye yükseldi.

Genel

Afganistan'ın Ghor vilayetinde son 24 saatte etkili olan şiddetli yağışın yol açtığı sel nedeniyle 50 kişi hayatını kaybetti.

Çevre

Mersin'in Tarsus ilçesinde etkili olan sağanak yağmur sonrası cadde ve sokaklar sular altında kaldı.

Gündem

Taliban yönetimi, seller sonucu 315 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu. Birleşmiş Milletler Dünya Gıda Programı ise, 1000 evin yıkıldığını aktardı.

Özel Haber

Son zamanlarda dünyanın pek çok yerinde sel felaketi yaşandı. Yüzlerce insan hayatını kaybederken pek çok yerde de maddi hasarlar oluştu....

Gündem

Afganistan’ın Baghlan ve Takhar vilayetlerinde şiddetli yağışların yol açtığı sel nedeniyle 150 kişi hayatını kaybetti, 114 kişi yaralandı.

Genel

Brezilya'nın Rio Grande do Sul eyaletindeki selde hayatını kaybedenlerin sayısı 113'e yükseldi. 146 kişinin ise kayıp olduğu belirtildi.

Genel

Brezilya’nın Rio Grande do Sul eyaletindeki selde hayatını kaybedenlerin sayısı 90'a yükseldi. 131 kişinin ise kayıp olduğu belirtildi.

Genel

Brezilya’nın güneyindeki Rio Grande do Sul eyaletinde şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 83’e yükseldi.

Gündem

Doğu Afrika ülkesi Kenya’da etkili olan şiddetli yağışların yol açtığı sellerde hayatını kaybedenlerin sayısı 228’e yükseldi.

Asayiş

Endonezya’nın Güney Sulawesi bölgesinde meydana gelen sel ve heyelan sonucu 15 kişi hayatını kaybetti.

Gündem

Osmaniye'de akşam saatlerinde bastıran sağanak, kent merkezinde hayatı olumsuz etkiledi.