Ahmet Sütcü

Kadın Acil Destek Uygulaması (KADES): Kadınlara Anında Yardım İmkanı Kadın Acil Destek Uygulaması (KADES): Kadınlara Anında Yardım İmkanı

Toroslar Gençlik Merkezi, eğitim, kültür, sanat ve spor alanlarında gençlere yönelik zengin içeriğiyle dikkat çekiyor. Müdür Kutlay Bulut ve Liderler, 7 Haziran'da sona erecek olan gençlik kamplarının kayıtları hakkında bilgilendirme yaparak gençlerin bu fırsattan en iyi şekilde yararlanmalarını sağlamayı hedefliyor.

Ayrıca, Toroslar ilçesinde bulunan okullarda da gençlik merkezi faaliyetleri, gençlik kampları başvuru süreçleri ve tanıtımlarıyla ilgili öğrencilere bilgilendirme yapılması planlanıyor. Bu kapsamda, öğrencilere bilgilendirme materyalleri dağıtılacak ve okul müdürleriyle işbirliği içinde çalışılacak.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Oğuzhan Tülücü, Toroslar Gençlik Merkezi'nin ilçeye kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek, gençlerin bu merkezde sunulan imkanlardan en iyi şekilde faydalanmaları için ilçe milli eğitim müdürlüğü olarak gençlik merkezi ile birlikte hareket edeceklerini belirtti.

Yapılan ziyaretin ardından, Gençlik Merkezi Liderleri tarafından okullarda gençlik merkezi faaliyetleri ve gençlik kamplarıyla ilgili materyaller dağıtılarak, okul müdürleriyle işbirliği içinde gençlerin bu değerli fırsatlardan haberdar olmaları sağlandı.

Kaynak: Ahmet Sütcü