BOĞA BURCU

Boğa burcu özellikleri: Güvenilir, rahatına, konforuna, yemeğe düşkün, gurme, harekete geçmekte zorlanan.

Boğa burcu erkeği: Güven ve sadakat önemlidir. Bir Boğa erkeğinin güvenini kazandıysanız sizden kolay kolay vazgeçmez. Süslü, bakımlı, makyajlı kadınlardan hoşlanır. Lüks, para ve maddiyat onun için önemlidir. 

Boğa burcu kadını: Giyinmekten, süslenmekten hoşlanan, her daim güzel görünmek isteyen, alımlı, bakımlı, güzel kadındır. İlişkilerinde güven çok önemlidir. Karşılığında sonsuz bir sadakat sunabilir. Para harcamayı, alışverişi sever ancak hesabını da bilir.

boga-1

YENGEÇ BURCU 

Yengeç burcu özellikleri: Evine, annesine, ailesine, yurduna düşkün, duyarlı, hassas, yemeğe, sofraya meraklı, tarihsel konulara ilgili, müzik yeteneğine sahip.

Yengeç burcu erkeği: Annesine ve eşine düşkün, evine bağlı erkeklerdir. Mutfaktan, yemek yapmaktan, güzel sofralardan keyif alır. Algısı yüksek, anlayışlı, şefkatli ve merhametlidir ancak bunu abarttığında boğucu gelebilir. 

Yengeç burcu kadını: Güzel ve çekici kadınlardır, iyi bir eş ve anne olurlar, evlerinde zaman geçirmeyi, mutfakla ilgilenmeyi, yemek pişirmeyi ve yemeyi severler. Kadınlar, kadınsal konularla ve çocuklarla araları çok iyidir.

astrolojii

YAY BURCU 

Yay burcu özellikleri: Bağımsız, özgür, hareketli, dinamik, sportif, keşif ve macera ruhuna sahip.

Yay burcu erkeği: Yay burcu erkeği özgürlüğü sever, ciddi bir birlikteliğiniz olabilir, evlenebilirsiniz ancak onu asla kısıtlamamalısınız. Bağlanmakta, ev erkeği olmakta zorlanır. Harika bir seyahat ortağı olur, eğlenceli zaman geçirebilirsiniz.  

Yay burcu kadını: Bağımsız bir ruha sahiptir. Gezmeyi, tozmayı, eğlenmeyi sever. Yeni yerler görmekten, yeni dost ve arkadaşlar tanımaktan, ufkunu ve sınırlarını zorlamaktan zevk alır. Bir Yay kadını ile asla sıkılmazsınız. Zor olan tek şey onun hızına ayak uydurabilmektir.

Güneş'in Boğa Burcunda Haftalık Burç Yorumları ve Öneriler Güneş'in Boğa Burcunda Haftalık Burç Yorumları ve Öneriler

yay-burcu-yyy-vjvt

BALIK BURCU

Balık burcu özellikleri: Hassas, duyarlı, empatik, vicdanlı, duyarlı, sanatsal, hayırsever, yardımsever, kolay etkilenen.

Balık burcu erkeği: Etrafında olan biten her şeyden ve etrafındaki herkesten kolayca etkilenebilen hassas kişilerdir. Tam olarak anlaşılamayan, kendilerini de belirli kalıplar içinde tanımlayamayan muğlak, gizemli, karmaşık yönleri vardır. Şiire ve müziğe yatkın, romantik erkeklerdir. 

Balık burcu kadını: Masalsı, büyüleyici bir güzelliğe sahip olabilir. Gözleri anlamlı, derin ve oldukça etkileyicidir. Sinema aktrisi havasında olabilir. Giyinmeye, makyaja meraklıdır. Hassas ve alıngandır ancak her ne kadar fazlaca etki altında kalsa da bir şekilde zor durumlardan sıyrılmasını, kurtulmasını bilir. Akışta yaşar.

balik-lk3l

Kaynak: İmece Gazetesi