Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle; Konumuyla, önemiyle, değerleriyle, yetiştirdiği büyüklerle Kayseri'yle ve Kayserili kardeşlerimizle iftihar ediyorum. 14-28 Mayıs seçimlerinde Cumhur İttifakı'na milletvekilliğinde yüzde 65'i aşkın, Cumhurbaşkanlığında yüzde 68'i bulan destek için şükranlarımı sunuyorum.

Mayıs seçimleri fırsatını bulduğunda ülkeyi karıştırmaya, milleti ötekileştirmeye hazır zihniyetin pusuda beklediğini gösterdi. 31 Mart'ta demokrasi safımızı sıklaştıracağız.

31 Mart'ta bu milli irade destanını daha ileriye taşıyarak, demokrasi safımızı biraz daha sıklaştıracağız. Kayseri vesayetten kumpasçılara ,terör örgütlerinden darbecilere kadar verdiğimiz her mücadelede yanımızda yer aldı. 2023 hedeflerini de birlikte hayata geçirdik. Türkiye Yüzyılı'nın inşasını birlikte gerçekleştirmek istiyoruz.

Vize Sorunu: Randevular İptal Ediliyor, Para İadesi Yapılmıyor Vize Sorunu: Randevular İptal Ediliyor, Para İadesi Yapılmıyor

ALANDA 75 BİN KİŞİ VAR

Emniyet'ten bir rakam alayım dedim. Karşımda ne kadar bir katılım var? Ve gelen rakam 75 bin. Ben biliyorum... Siz diyeceksiniz ki 'Bu da yetmez' Bu meydanda yüz binleri yakaladık.

Asırlık ihmallerler biriken altyapı eksikliklerini tamamladık. Milletimizin hak ve özgürlükler özlemini dindirdik. 21 yılda ülkeyi 3 kat büyüttük.

En büyük mücadeleyi enflasyona ve hayat pahalılığını köpürten anlayışa veriyoruz. Bu mücadeleyi mutlaka başarıya ulaştıracağız. Bunu da öyle yalan yanlış rakamlarla kimseyi kandırarak değil, çalışarak, üreterek, pastayı daha da büyüterek yapacağız.

EMEKLİYE MÜJDE

Kamu bankaları promosyon ödemelerini 8 ile 12 bin arasında belirledi.

Kaynak: Haber Merkezi