Venüs ile Neptün arasında kare açı oluşacak. Etki süresi 3 gün...

Gizli saklı ilişkilere çekilebilirsiniz, belki de çevrenizdeki insanların onaylamayacağı ilişkiler olabilir. İlişkilerde kusurları ve hataları görmezden gelmeye eğilimli olabilir, yanılmaya ve kandırılmaya daha açık olabilirsiniz.

Bu aralar yeni birileri ile tanışırsanız ipleri hemen bırakmayın. Anlatılan hikayeler değişebilir, iddialar değişir, sözler değişir. Beklentiyi düşük tutun.

Sağlık olarak, boğaz, böbrek ve üreme organlarına dikkat etmelisiniz. İlaç kullanımında dikkatli olun, ilaçların yan etkileri kendini daha güçlü bir şekilde gösterebilir.

Astrolog Dinçer Güner'den Bekarlara Müjde! Astrolog Dinçer Güner'den Bekarlara Müjde!

Özel hayatla ilgili kararlar almak için pek uygun bir zaman değildir. Ciddi sonuçlar doğurabilecek konulara ve tartışmalara girmemek doğru olabilir çünkü yanlış kararlar almak olası. İlişkilerde gerçekçi olmayan beklentilere girmek mümkün. Vereceğiniz sözleri düşünerek vermekte fayda var, sonradan tutamayacağımız sözler vermek iyi olmayacaktır. Bu arada size verilmiş bazı sözlerin de tutulmadığını görebilirsiniz. Hayal kırıklığı ve yanıldığınızı hissetmek bu transitin en kötü etkisi olabilir.

Maddi değerlerde belirsizliklere ve yanılsamalara işaret edebilir. Para yönetimi ve finansal konularda dikkatli olmakta fayda var. Finansal kararlarınızda veya alışveriş alışkanlıklarınızda yanılgılara neden olabilir. Bu dönemde, maddi konularda gerçekçi olmak ve aşırı harcamalardan kaçınmak gerek.

Güzellikle ilgili konularda da yeni bir şeyler denemek için uygun olmayabilir. Hayalinizdeki görüntü ortaya çıkmayabilir, beklentiniz karşılanmayabilir.

Kaynak: Haber Merkezi